תפריטים
תפריט אוכל
ראשונות
-
לעג'ין מל פראן 32
לחם אוורירי עשוי בצק שמרים עם זעתר, סקורדיליה קלאסית, עגבניות צהובות וסלסת פלפלים אדומים פיקנטיים.
-
ספנקופיתה 52
מאפה פריך עשוי בצק פילו במילוי תרד מוקפץ, גבינת פטה, ריקוטה, שום וקורנית, מוגש עם מטבל עגבניות שרי צהובות מעושנות.
-
קרפצ׳יו מלטיזנה 52
חציל בלאדי עשוי על אש גלויה, טחינה הר ברכה, תמרים לחים, עגבניות שרי בצבעים ופלפל חריף, דבש תמרים, מלח אטלנטי וקלי לחם.
-
סלט חוריאטיקי 42
עגבניות מגי, מלפפוני בייבי, בצלצלים סגולים, פלפלונים בצבעים, זיתי קלמטה חצויים וגבינת פטה משובחת עם אגוזי מלך קלויים וטאפנד זיתי טאסוס בשמן זית.
-
אבטיח אדום 32
אבטיח צונן במילוי גבינת פטה ונענע מוגש עם גספצ׳יו אבטיח וקליפות אבטיח מסוכרות.
-
סלטה טיס קתרינה 42
סלט עדשים שחורות בתוספת סלקים צהובים ואדומים, רוקט צעיר, יוגורט כבשים מעולה וויניגרט חומץ תפוחים ודבש.
-
סלק ותפוח של קיץ 48
קרפצ'יו סלק אדום וסלט תפוחי עץ גראנד סמית מתובלים בחומץ תפוחים, דבש וכוכב אניס עם גבינת פטה ואגוזים קלויים.
-
סביצ׳ה לובינה 62
קוביות פילה לברק עם בצלצלי שאלוט, צ׳ילי, בצל ירוק, עגבניות, כוסברה, אננס, קלי לחם, שמן זית ולימון טרי.
-
פלטה מייזה 47
מבחר חמש מייזות קפריסאיות משתנות בתוספת לחם אפוי בטאבון עם פלפלונים, עגבניות, אורגנו טרי ושמן זית.
-
שרימפס אש 57
שרימפס מוקפץ עם רוטב פלפלים קלויים, שטה גרוסה ואספרגוס צרוב.
-
גרידס 57
שרימפס מוקפץ עם שום, תרד, עגבניות, צ׳ילי אדום, אוזו וציר דגים מצומצם.
-
שבילי סקלופס 69
חמישיית סקלופס צרובים במחבת עם חמאה, קורנית ושום על קרם חציל שחור ותבשיל פיקנטי של גרגירי חומוס ועלי סלק ירוקים.
-
פומה אלבאליק 64
פילה פורל מעושן בעץ דובדבן, מוגש עם יוגורט כבשים וסלט שורשים בחיתוך עדין.
-
קפטדקיה 62
קפטדקיה קוביות דג ים קצוצות עם עשבי תבלין טריים עשוי בגריל ומוגש על צ׳זיקי קלאסי בליווי סלט שומר, ויניגרט עגבניות, זיתי קלמטה ופלפלים חריפים.
-
אינטיאס צרוב 58
אינטיאס טרי צרוב עם תבלינים ים-תיכוניים מוגש עם קרם ארטישוק, ויניגרט צלפים, זיתי טאסוס, עגבניות ופטרוזיליה מלווה ברצועות בצק פריכות ומתובלות.
עיקריות
-
גירוס קפריסאי 75
פרגית מוקפצת עם תבלינים ובצל במעטפת פיתה בעבודת יד מהטאבון ומוגשת עם סלסת עגבניות, בצלים ועשבי תבלין בסומק.
-
גירוס בקר 79
נתחי בקר מוקפצים עם בצל, תבלינים ועשבי תבלין מוגשים בפיתה עבודת יד עם סלסת פלפלים חריפים וירוקים.
-
טאווס ישראלי 75
תבשיל עשיר של כבדי עוף, לבבות, פרגיות ,בצל, פלפלים אדומים ותפוחי אדמה במעטפת בצק ישירות מהטאבון.
-
מוסקה קפריסאית קלאסית 83
שכבות דקיקות של בשר עגל מוקפץ עם בצל קצוץ , עגבניות, חצילים רויאל מוקרם עם גבינת חלומי ופטה.
-
לברקי סטופורנו 139
לברק במשקל 500 גר' אפוי בטאבון ממולא בטפנד זיתי קלמטה ופטרוזיליה טריה מוגש עם קרם כרובית וירקות מהטאבון.
-
סלמון בקרסט תבלינים 94
סלמון בקרסט תבלינים 94 פילה סלמון בקרסט תבלינים ופירורי חלה מוגש על סלט עדשים חם עם בצל, כמון ושמן זית, ויניגרט לימוני ושמנים ארומטיים.
-
צ׳יפורה 118
זוג פילה צ׳יפורה צלויים ב 450 מעלות, חיטה טפוחה עם עשבעם ירוקים ונענע חסה אייזברג צלויה וויניגרט לימוני עם זיתי קלמטה ועגבניות קונקסה.
-
פילה מיניון 164
נתח פילה בקר 200 גרם עשוי על גריל בתוספת קרם בטטה, אורגנו, שום קונפי, ארטישוק אלה רומנה, בצלצלים מקורמלים ביין ובלסמי עם רוטב קרדמון מתקתק.
-
בלאק אנגוס 165
בלאק אנגוס 300ג׳ צלוי למידת עשייה מדיום, רצועות פריכות של חזה אווז, ברינדדת תפוחי אדמה, אורגנו, זיתי קלמטה ותרד מוגש עם ירקות ירוקים ממחבת לוהטת.
-
טומהוק באש חיה 52 שח ל100 גרם
נתח טומהוק עם עצם ארוכה במשקל 1.3 צלוי למידת עשייה מדיום, בתוספת קרם תפוחי אדמה ומבחר ירקות צלויים מהטאבון.
קינוחים
תפריט צהריים
מזמינים מנה עיקרית ומקבלים מנה ראשונה לבחירה וסאן פלגרינו קטן
ראשונות
-
לעג'ין מל פראן
לחם אוורירי עשוי בצק שמרים עם זעתר, סקורדיליה קלאסית, עגבניות צהובות וסלסת פלפלים אדומים פיקנטיים.
-
ספנקופיתה (+15)
מאפה פריך עשוי בצק פילו במילוי תרד מוקפץ, גבינת פטה, ריקוטה, שום וקורנית, מוגש עם מטבל עגבניות שרי צהובות מעושנות.
-
אבטיח אדום
אבטיח צונן במילוי גבינת פטה ונענע מוגש עם גספצ׳יו אבטיח וקליפות אבטיח מסוכרות.
-
סלק ותפוח של קיץ
קרפצ'יו סלק אדום וסלט תפוחי עץ גראנד סמית מתובלים בחומץ תפוחים, דבש וכוכב אניס עם גבינת פטה ואגוזים קלויים.
-
סלטה טיס קתרינה
סלט עדשים שחורות בתוספת סלקים צהובים ואדומים, רוקט צעיר, יוגורט כבשים מעולה וויניגרט חומץ תפוחים ודבש.
-
סלט חוריאטיקי
עגבניות מגי, מלפפוני בייבי, בצלצלים סגולים, פלפלונים בצבעים, זיתי קלמטה חצויים וגבינת פטה משובחת עם אגוזי מלך קלויים וטאפנד זיתי טאסוס בשמן זית.
-
פלטה מייזה
מבחר חמש מייזות קפריסאיות משתנות בתוספת לחם אפוי בטאבון עם פלפלונים, עגבניות, אורגנו טרי ושמן זית.
-
סביצ׳ה לובינה (+15)
קוביות פילה לברק עם בצלצלי שאלוט, צ׳ילי, בצל ירוק, עגבניות, כוסברה, אננס, קלי לחם, שמן זית ולימון טרי.
-
שרימפס אש (+15)
שרימפס מוקפץ עם רוטב פלפלים קלויים, שטה גרוסה ואספרגוס צרוב.
-
גרידס (+15)
שרימפס מוקפץ עם שום, תרד, עגבניות, צ׳ילי אדום, אוזו וציר דגים מצומצם.
-
קפטדקיה (+15)
קפטדקיה קוביות דג ים קצוצות עם עשבי תבלין טריים עשוי בגריל ומוגש על צ׳זיקי קלאסי בליווי סלט שומר, ויניגרט עגבניות, זיתי קלמטה ופלפלים חריפים.
-
אינטיאס צרוב (+15)
אינטיאס טרי צרוב עם תבלינים ים-תיכוניים מוגש עם קרם ארטישוק, ויניגרט צלפים, זיתי טאסוס, עגבניות ופטרוזיליה מלווה ברצועות בצק פריכות ומתובלות.
עיקריות
-
גירוס קפריסאי 75
פרגית מוקפצת עם תבלינים ובצל במעטפת פיתה בעבודת יד מהטאבון ומוגשת עם סלסת עגבניות, בצלים ועשבי תבלין בסומק.
-
גירוס בקר 79
נתחי בקר מוקפצים עם בצל, תבלינים ועשבי תבלין מוגשים בפיתה עבודת יד עם סלסת פלפלים חריפים וירוקים.
-
טאווס ישראלי 75
תבשיל עשיר של כבדי עוף, לבבות, פרגיות ,בצל, פלפלים אדומים ותפוחי אדמה במעטפת בצק ישירות מהטאבון.
-
מוסקה קפריסאית קלאסית 83
שכבות דקיקות של בשר עגל מוקפץ עם בצל קצוץ , עגבניות, חצילים רויאל מוקרם עם גבינת חלומי ופטה.
-
לברקי סטופורנו 139
לברק במשקל 500 גר' אפוי בטאבון ממולא בטפנד זיתי קלמטה ופטרוזיליה טריה מוגש עם קרם כרובית וירקות מהטאבון.
-
סלמון בקרסט תבלינים 94
סלמון בקרסט תבלינים 94 פילה סלמון בקרסט תבלינים ופירורי חלה מוגש על סלט עדשים חם עם בצל, כמון ושמן זית, ויניגרט לימוני ושמנים ארומטיים.
-
צ׳יפורה 118
זוג פילה צ׳יפורה צלויים ב 450 מעלות, חיטה טפוחה עם עשבעם ירוקים ונענע חסה אייזברג צלויה וויניגרט לימוני עם זיתי קלמטה ועגבניות קונקסה.
-
פילה מיניון 164
נתח פילה בקר 200 גרם עשוי על גריל בתוספת קרם בטטה, אורגנו, שום קונפי, ארטישוק אלה רומנה, בצלצלים מקורמלים ביין ובלסמי עם רוטב קרדמון מתקתק.
-
בלאק אנגוס 165
בלאק אנגוס 300ג׳ צלוי למידת עשייה מדיום, רצועות פריכות של חזה אווז, ברינדדת תפוחי אדמה, אורגנו, זיתי קלמטה ותרד מוגש עם ירקות ירוקים ממחבת לוהטת.
-
טומהוק באש חיה 52 שח ל100 גרם
נתח טומהוק עם עצם ארוכה במשקל 1.3 צלוי למידת עשייה מדיום, בתוספת קרם תפוחי אדמה ומבחר ירקות צלויים מהטאבון.
אלכוהול
תפריט משלוחים
ראשונות
-
לחם הבית 32
לחם אוורירי עשוי בצק שמרים עם זעתר, סקורדיליה קלאסית, עגבניות צהובות וסלסת פלפלים אדומים פיקנטיים.
-
סלטה טיס קתרינה 42
סלט עדשים שחורות בתוספת סלקים צהובים ואדומים, רוקט צעיר, יוגורט כבשים מעולה וויניגרט חומץ תפוחים ודבש.
-
ספנקופיתה 52
מאפה פריך עשוי בצק פילו במילוי תרד מוקפץ, גבינת פטה, ריקוטה, שום וקורנית, מוגש עם מטבל עגבניות שרי צהובות מעושנות.
-
קפטדקיה 62
קפטדקיה קוביות דג ים קצוצות עם עשבי תבלין טריים עשוי בגריל ומוגש על צ׳זיקי קלאסי בליווי סלט שומר, ויניגרט עגבניות, זיתי קלמטה ופלפלים חריפים.
-
סלט חוריאטיקי 42
עגבניות מגי, מלפפוני בייבי, בצלצלים סגולים, פלפלונים בצבעים, זיתי קלמטה חצויים וגבינת פטה משובחת עם אגוזי מלך קלויים וטאפנד זיתי טאסוס בשמן זית.
-
שרימפס אש 57
שרימפס מוקפץ עם רוטב פלפלים קלויים, שטה גרוסה ואספרגוס צרוב.
-
גרידס 57
שרימפס מוקפץ עם שום, תרד, עגבניות, צ׳ילי אדום, אוזו וציר דגים מצומצם.
עיקריות
-
גירוס קפריסאי 75
פרגית מוקפצת עם תבלינים ובצל במעטפת פיתה בעבודת יד מהטאבון ומוגשת עם סלסת עגבניות, בצלים ועשבי תבלין בסומק.
-
גירוס בקר 79
נתחי בקר מוקפצים עם בצל, תבלינים ועשבי תבלין מוגשים בפיתה עבודת יד עם סלסת פלפלים חריפים וירוקים.
-
סלמון בקרסט תבלינים 94
סלמון בקרסט תבלינים 94 פילה סלמון בקרסט תבלינים ופירורי חלה מוגש על סלט עדשים חם עם בצל, כמון ושמן זית, ויניגרט לימוני ושמנים ארומטיים.
-
צ׳יפורה 118
זוג פילה צ׳יפורה צלויים ב 450 מעלות, חיטה טפוחה עם עשבעם ירוקים ונענע חסה אייזברג צלויה וויניגרט לימוני עם זיתי קלמטה ועגבניות קונקסה.